Post by lisverentsmarjus on Mar 7, 2022 5:47:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod więcej primogemów ▞▞▞
▞▞▞ Lily Diary : Dress Up Game 2022 version ▞▞▞
Prawdopodobnie najlepsza ubieranka dla dziewczyn, w którą grałem od lat. Potrzebujesz sposobu na zapisywanie postępów/zakupów - połącz się z Facebookiem lub Google Play.
to jest takie fajne, wszystko, co mam na dzień, i jest fajne?
Super gra
To bardzo fajna gra. Pobrałem go dwa dni temu i nie mogę przestać grać. Powinien mieć więcej opcji, takich jak makijaż
gra nie działa dobrze, jak tylko coś zrobię, zawiesza się i ekran robi się czarny, jeśli potem zresetuję grę, kończy się to, że muszę przerobić cały awatar od nowa. ale to dobra gra
Gra jest mega. Jest bardzo dużo możliwości na dostępności awatara. Kreatywnej.
Gra jest tak piękna, że podoba mi się ta gra
Booba Candy Adventure Hjernetrim stpu
Ładne ubieranie się jest darmowe!
Fajna gryka
Dość uzależniająca. Chciałbym, żeby było więcej opinii o krótkich włosach, takich jak irokez lub pompadour. ale ogólnie całkiem solidnie lubię odtwarzać moje OCS w tej aplikacji uwu
Czy możesz dodać twarze lalek. I sukienki imprezowe plz😟
Jest taka urocza, podoba mi się sukienka i kolor sukienki, proszę grać, to jest takie dobre😁😊
Uwielbiam sposób, w jaki robisz dzieci i loke jak z:Cloey
😊.
Trochę fajnie się bawić, ale nie ma nowej sukienki, to mi się w niej nie podoba, ale dam pięć gwiazdek 😊😊😊
Chciałam zgrać w tą grę ale nie może jej zainstalować 🥲 [*]
Lubię tę grę 🎮 bo możemy malować 💄 różne postacie, a także możemy wziąć camarę 😃 😊
To musi być jedna z najlepszych gier. Życzę tylko więcej strojów, więcej funkcji, a także innych motywów, jeśli to możliwe.
Bardzo ładny i łatwy w nawigacji.
Nie mogę zainstalować od razu, napraw to.
Podoba mi się ta gra, ale daję tej grze 4 gwiazdki przed naszą erą, potrzebują aktualizacji ponownie, potrzebują ubrań zmieniających kolor i potrzebują więcej włosów i tak
Daję 4 ponieważ ponieważ jest fajna ale bardzo dużo gra 🔋 baterii
To takie okropne, że jest takie leniwe, a ja jest tylko jedno ubranie, którego mi się nie podoba ew
Lily Diary : Dress Up Game Diverse rdyo
Uwielbiam tę aplikację, jest naprawdę urocza i ma wiele opcji. Pamiętaj jednak, aby zaktualizować go o funkcje lub opcje zmiany wzrostu i wagi.
Jeszcze nie próbowałem, ale nie instaluje aplikacji, więc zostawiam to z gwiazdką: |
Ta gra jest zła😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 MUSISZ PŁACIĆ ZA UBRANIA I INNE RZECZY te gry to zdzierstwo
To jest miłe
Nic do opisania! Właśnie instaluję teraz 😄😅 naprawdę!!
Lily Diary : Dress Up Game Kasual vrnu
Naprawdę urocza gra z dobrymi wibracjami. Grafika jest świetna i uwielbiam wszystkie opcje ubioru ❤️
Naprawdę podoba mi się ta gra, która jest tak dobra! W tej grze możesz zrobić wiele rzeczy, możesz także zmienić kolor oczu, włosów i skóry, ale byłoby lepiej, gdybyś mógł zmienić kolor strojów, butów itp. (:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅:♡:] :̲̅:̲̅:̲̅)
1. świetna gra 2. pobranie zajęło dużo czasu 3. nie zapisuje się automatycznie
Jeszcze nie grałam tabletu, który obraził na mnie, ale szukam na komentarze i oceniam, że zaronbista ja właśniem gier, które mnie interesują, więc wpisałam klub gacha i znalazłam tą grę i jeszcze dwie inne
Ta gra jest naprawdę dobra i nie musisz oglądać reklam w przeciwieństwie do innych gier offline, jednak nie ma zbyt wielu wyborów.
Kocham ten gram
Podoba mi się, jak możemy się ubierać i takie tam... Ale czarter się nie pojawi.
Naprawdę to uwielbiam, moja 5-letnia córka uwielbia projektowanie awatarów, dziękuję!
Ta aplikacja jest tak dobra, ale proszę dodać ładną sukienkę i modne ubrania