Post by lisverentsmarjus on Mar 7, 2022 5:29:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Max: Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Max: Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati mnoge žetone ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Max: Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Usred igranja. I idući dan idem igrati i sve moje razine su zaključane. Pokušao sam poslati chat i ne radi. Izuzetno frustrirajuće.(Dodajte odgovoru) Već sam vam poslao e-poštu i još uvijek nisam ništa čuo od vas i moja igra još uvijek ne otključava moje razine.
wow😊🤩🤩
Stvarno je dobra igra, ali vidio sam bolje igre što izgleda bolje, trebale bi poraditi na svom izgledu u hrani🙁 i ima previše aplikacija u igri😒 ali u svakom slučaju mi se sviđa jer ljudi brzo dolaze😁
Možda dobra aplikacija. Bt ne hving mre razine !!
Ova igra je bila nevjerojatna, ali se zaustavlja na razini 36, kaže preuzimanje. Pokušavam preuzeti cijelu, reci i dalje ništa, toliko je iritantna. Mislim da biste je trebali popraviti ili je izbrisati
Nemojte zadržati ovu aplikaciju kao telefon jer ova aplikacija može ukrasti sve vaše podatke.
Nadam se da je ova igra predobra 💜
Jungle Marble Blast Εύκολα nbw
Putangina ang galeng hayop
Cooking Max: Cooking Games આર્કેડ kqy
Wowo
U redu
Volim ovu igru, ima puno nagrada za osvojiti i ne morate gledati previše dodataka, a kuhar u igri je od velike pomoći ako zapnete
Ovo je zabavna igra
Samo zamrznite deinstalirano, čekat će neko vrijeme prije nego što ga ponovo instaliram
Lako je i ne pojavljuje se mnogo dodataka koji bi vas uznemirili
Igra kuhanja je nevjerojatna igra u playstoreu. Njegove su značajke zapanjujuće i veličanstvene. Jako mi se sviđa ova igra jer okruženje u ovoj igri izgleda kao stvarno. Njegova grafika je nevjerojatna.
Vrlo dobra igra
Ova igra je stala, više mi neće dopustiti da igram, upravo sam kupio i hrpu dragulja, ako deinstaliram ovu igru gubim sve svoje dragulje i svoj napredak. Ako ga deinstaliram, više ga neću igrati. Ova me igra sada neće pustiti unutra. Jako obeshrabrujuće!!!!
Igra se zamrzava nakon što završite razinu
To je vrlo loša aplikacija za igru.. Ne koristim ovu aplikaciju
Dat ću ovoj tri zvjezdice jer je dobra igra, ali je tako teška i morate zaraditi ključeve za razinu 16
Tako jeftina igra
Cooking Max:кафе ресторан игра Аркады ozet
Vrlo fina igra i nevjerojatna igra kuhanja. Dečki ga moraju preuzeti i uživati u njegovim finim značajkama. Dobra igra s nevjerojatnom funkcionalnošću. I cool grafika.
Sviđa mi se
u redu
Ova igra je stvarno zabavna igra. Stvarno sam uživao u ovoj igri jer ima puno razina za igranje. I nema kašnjenja u dobivanju punog života za razliku od drugih igara.
Glitches kao ludi inače je cool
Ovo je jako dobra igra, jako je lijepa igra. Nikada nisam gledao ovu vrstu igara na svijetu, grafika ove igre je također jako dobra Mislim da se programer jako potrudio da napravi igru. Uvijek igram ovu igru i vrlo je korisna igra hvala ti što si Allaha uspio.
Cooking Max: Jocuri de gătit Arcade rgb
Cooking Games je vrlo zanimljiva igra. Ovu igru igram kod kuće cijelo vrijeme. Super kvalitetna igra s puno značajki.
pa možeš probati...ne sviđa mi se toliko
Igra kuhanja je bas igra u play storeu. Ovu igru igram kod kuće cijelo vrijeme. Grafički dizajn i razina su tako lijepi.
Dobro, ali nema više razina
Igra je jako zabavna i sviđa mi se, ali dugo je trebalo da se preuzme....
Igra Cooking City je vrlo loš i beskorisan savjet igre, molim vas nemojte igrati ovu igru i nemojte instalirati ovu igru
Cooking Max: Cooking Games ஆர்கேட் laww
Ovo je najbolja igra kuhanja za djevojčice. Ova igra restorana s hranom je offline i možete je igrati bez interneta. Stoga samo instalirajte i uživajte u gradu kuhanja.
To je kuharsko ludilo, to je dobra igra. Djeluje jako dobro. Ima sjajne karakteristike u sebi. To je stvarno nevjerojatna igra. Zaista sam jako uživao
Nije loša igra achi ha 👍👍
To je zabavna igra i uživam u njoj. Ali čim sam dosegnuo razinu 8, nisam mogao kupcima poslati hranu ili sir. Ni nakon ažuriranja nije pomoglo. Molimo popravite.
Cooking max je zanimljiva igra s nevjerojatnim značajkama, jednostavna je za korištenje, može pomoći u kuhanju, možete napraviti i uživati u ukusnoj hrani sviđa mi se
Ova igra je jako najgora igra. Molimo nemojte preuzimati ovu igru.
Igre kuhanja su tako dosadne, ali ova igra mi je pokazala da nisam u pravu jer ima tako dobru ideju i vrlo dobru grafiku koja me privlači da igram igru !!! Bravo programeri i tim !!! Dobar posao.
Dobra igra ali previše reklama. Također ne mogu nastaviti do razine 100. Glavni ključ se ne prikazuje na kojoj se razini može tražiti.
Volite ovu igru. Volim ovu vrstu igre kuhanja. Jednostavno i zanimljivo. Devs su genuri s igrom i novčićima. Jedan prijedlog: uklonite reklame od 5 sekundi sa svake igrane podrazine.
Ausome
Cooking Max: খাবার রান্নার গেম আর্কেড nkby
Nevjerojatna igra kuhara s nevjerojatnom igrom. Njegove cool značajke su ugodne. Jako mi se sviđa ova igra. Mogu se kuhati nevjerojatna gradska jela.
Vrlo nevjerojatna igra kuhanja. Vrlo cool kuharska igra za djevojčice. Njegove super značajke i funkcije su od velike pomoći.