Post by satzgripthercapol on Feb 28, 2022 13:06:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Ace Defender: Dragon War 2022 version ▞▞▞
Je to celkově dobré, ale protože není možné nikdy získat položky zdarma, nikdy to nefunguje a zaostává špatně. A vypadá to, jako když se chystáte vyhrát
Tato hra je od aktualizací na hovno. Mám všechny nové aktualizace a nenačtou se ani 4G ani 5G. Dal jsem jednu hvězdičku, protože poslední aktualizace mi znemožnily přihlášení. Jen stále dostávám zprávu o opětovném připojení znovu a znovu a znovu. Když jsem se dostal dovnitř, všechno bylo nohaté a tok do hry je pryč. Smutné, protože tohle je jedna z mála her, které jsem kdy hrál, a nevadí mi za ni utratit trochu peněz.
Hraju to už týden. Velmi návyková hra. Nejlepší na tom je, že to není P2W hra. Asi 400 hráčů si zakoupilo měsíční nabídky na mém serveru a nic neutratili, stále jsem v top 10 žebříčku. Znamená to, že jediné, co potřebujete, je být aktivním hráčem.
Ace Defender: Dragon War பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் yjd
Ace Defender: Dragon War Hry na hrdinov abh
Extrémně placená hra za výhru, která se po maximálně několika týdnech stane také placenou za hraní. Také reklamy jsou zavádějící, je zde velmi malá obrana věží a zcela irelevantní pro hru. Kromě událostí s několikadenním cooldownem je zbytek asi 15 minut denního hraní. Vylepšení vašich dobrých postav na vysokou úroveň je v podstatě nemožné bez utrácení stovek dolarů. Odměny z akcí po prvním týdnu nestojí ani za řeč. Tuto hru rozhodně nedoporučuji.
Při vyrovnávání na střední úrovni je to trochu pomalé. Opravdu musím brousit.
run of the mill gatcha hru využívající stejný model 100 hrdinů, který potřebuje 100 duplikátů, aby byl užitečný, všichni platí za výhru.
Tato hra je na přivolání docela přátelská. VELMI ZDARMA 2 PŘÁTELSKÉ HRAJTE.
Další hra, která není ničím zastoupena ve vlastních reklamách. Viděl jsem, že se to objevilo v reklamě v jiné hře a vypadalo to zajímavě, tak jsem si to nainstaloval. Samozřejmě, jakmile jsem to skutečně otevřel, je to úplná hra. Dal jsem tomu jen druhou hvězdu, protože to může být slušná hra, ale hra, kterou úplně nezajímám.
Potřebuje více práce jako šance na štěstí v kole a robustním dobrodružství
Skvělá hra, která je opravdu zábavná, hodiny zábavy
Zpočátku návykový se po 10 dnech změní na VYPLATIT ZA VÝHRU. Bylo vzrušující prozkoumávat všechny funkce, upgradovat a hodnotit hrdiny, ale jakmile dosáhnete úrovně hrdiny 90, je těžké upgradovat a zabere příliš mnoho času. Odměny pro sezónní arénu jsou nízké, stejně jako stříbro/zlato a měna za propuštění. Odměny za expedici jsou liché. Musíte dokončit 15 úrovní pouze o jednoho hrdinu na vyšší úroveň. Kreslení hrdinů z krčmy je také špatné. Získáte stejné základní hrdiny. Sazba za hodinu v exped. Je nízký.
Jako hra, ale její švy nefungují na datech
K hraní hry potřebujete hodně trpělivosti a hromadit se, abyste se mohli zúčastnit událostí, pokud používáte ftp. Tato hra mě moc baví. Jakmile ve hře dosáhnete určitého bodu, není co dělat. Ale hratelnost a modely postav jsou skvělé. Přál bych si, aby existovala také ftp verze kings arena ect, kde by také mohli sázet na to, který ftp uživatel bude na vrcholu, protože ftp nemůže konkurovat ppl, kteří platí, a to by vás mohlo v budoucnu ztratit o spoustu uživatelů ftp. Také udělejte věž Def těžší a hlubší.
Miluji hru, její snadné sledování a miluji obranu věží. Moji hrdinové jsou na lvl 130+, ale zabíjejí je hrdinové, kteří mají jen 100 lvl proč??
Utratil jsem asi 50 $ za balíčky v této hře. Hrál jsem jen 3 dny, teď jsem se nemohl 24 hodin přihlásit a ve smyčce to zobrazuje stejnou zprávu "síť odpojena, znovu se přihlaste". Vypadalo to, že to bude zábavná hra, pak se ukázalo, že běží někde na toustovači. VYHNĚTE SE TÉTO APLIKACI
Kliknuto návnadou Tower Defense...
Ve srovnání s jinými placenými hrami je to z hlediska postupu v pořádku, pokud nechcete platit a jste ochotni makat. Můžete ušetřit diamanty v úkolech a reklamách (otravné, ale není to žádný oběd zdarma). Je zřejmé, že existují OP věci, které prostě nemůžete získat, aniž byste utratili $$$, ale je to pro bohaté velryby (a možná vývojářské roboty). A můžete být strategickí s diamanty během událostí, abyste zvýšili své statistiky. Ale oddělené servery znamenají, že výkon je lépe škálován a vyvážen mezi začátečníky a staršími hráči.
Bonne Pizza, Super Pizza Grand public odz
Úžasná hra! Tato hra ode mě dostala 5 hvězdiček! Snadné hraní a prostě úžasné
Úžasná hra. Tolik zábavných věcí
Skvělá hra, ale nedokázala jsem překonat aktualizaci 1.9.1
V jednom Plus 9 je problém, aktualizace v Obchodě Google Play se nezobrazuje a hru nemohu hrát
V těchto televizních pořadech lžou ppl....1 člověk řekl, že zaplatíte za výhru po 30...mám 54 a neutratili ani desetník líní ppl by neměli hrát hry, které vyžadují pravidelné hraní, toto je lepší a přízemnější raid klon. ...Rozhodl jsem se vyhnout raidu, protože nesnesu být nuceně krmit čímkoli, vývojáři a hráčská základna jsou v pohodě a neplatí mi to
Miluji hru, zaplatil jsem 0 $ a zabíjím ji. Stále výzva a postup na vyšší úroveň je snadné dosáhnout, pokud rozumíte tomu, jak budovat svůj tým.
No, zatím je to zajímavé. Měním recenzi.
Takový zbytečný síťový systém . Mám spoustu problémů se sítí nestabilní
Hraji tuto hru nějakou dobu a myslím, že je to skvělá hra. Hodně vidím, když lidé mluví o utrácení peněz a uvíznutí na určité úrovni, ale upřímně jsem to neviděl nebo jsem se vůbec nezasekl, překonal jsem úroveň 50 a neutratil jsem ani cent.
Ace Defender: Dragon War Lomu spēles bozp
Ace Defender: Dragon War Rollenspel fcpg
Hratelnost je dobrá, ale poměrně rychle narazíte do zdi. Server je již mrtvý. Vývojáři potřebují otestovat postup, aby se lidé na týdny nezasekli.
Hra je jako nečinní hrdinové smíchaní s obranou věží. Zábavné, ale strhávám 2 hvězdičky, protože jsem narazil na úzké hrdlo ještě před odemknutím všech funkcí a musel jsem čekat věčně na lvling položky. Na můj vkus příliš nečinný.
Pěkná grafika a design hrdiny, ale v jádru jde o hromadu peněz. Pokud chcete soutěžit v soutěži „kdo má větší boty“, měli byste mít raději hluboko do kapsy. Když soutěžíte na všech serverech, jsou lidé, kteří doslova utratili více než 10 000 liber, což není špatné na docela jednoduchou hru....
Snažili se od nich získat vrácení peněz, ale odmítli vrácení peněz. Což je v pořádku, kromě toho, že mi dali diamanty do -17000, což v podstatě znamená, že mě vyhazují ze hry. Je to také spíše nákup, abyste se dostali kamkoli do hry, pokud nebudete tvrdě makat.
Skvělá hra ráda hraje - až do dnešní nové aktualizace 13.12.21 se nyní nelze přihlásit, jen stále hlásí chyba serveru. Prosím opravit.