Post by satzgripthercapol on Feb 28, 2022 13:03:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 快遞到了親 - 建立快遞帝國! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 快遞到了親 - 建立快遞帝國! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib piiramatult žetoone ▞▞▞
▞▞▞ 快遞到了親 - 建立快遞帝國! 2022 version ▞▞▞
See on ok
Liiga palju reklaame
Mulle meeldib selline mäng, nii et ma annan sellele 5 tärni, see on kõik
Reklaamid kasti avamiseks, reklaamid lisatasude kogumiseks, reklaamid, mis annavad rohkem aega, reklaamid, reklaamid, reklaamid... Jah, ma tean, et reklaamid võimaldavad teil rohkem programmeerida, kuid ahnuse säilitamise ja puhta ahnuse vahel on vahe.
See on parim mäng, mida ma oma elus näinud olen!
soovin hiinakeelseid subtiitreid hahaha
Plants vs. Zombies FREE Strategy djjo
parim
Alguses ma vaatan
Liiga palju reklaami
Siiani on see geniaalne
Hea mäng. Palju sisu igalt tasemelt, boonuste saamiseks on võimalik osta või vaadata videoid. Mängu laadimisega oli hiljuti probleeme.
👍
Kuidas ma saan oma andmeid teise telefoniga sünkroonida?
Suurim probleem, mis mul mänguga on, on see, et mul on olnud võimalus seda kasutada ainult üks kord ja nüüd ei laadita isegi seda, et saaksin seda mängida. Mäng hangub lakkamatult ega lase mul mängida alates sellest, kui esimest korda mängima sain. Tahaksin seda rohkem mängida, kuid kahjuks näen, et see mäng läheb halvasti.
Armas mäng!
快遞到了親 - 建立快遞帝國! Simulator odwd
Armastan seda mängu siiani, ma mängin palju selliseid mänge, kuid see on kaugelt parim ja ilusam IV mäng, jätkake samas vaimus
Mul oli lõbus, kuid niipea, kui olin sunnitud teise asukohta kolima, külmus mäng ära ja enam ei avane. Mängisin alles täna ja maksin isegi reklaami eemaldamise eest. See oli lõbus, nii et ma loodan, et see saab korda.
Armastan seda! Täielikud tähed! Laadisin selle alla kapriisselt, sest olen suurärimeeste mängude fänn ega ole pettunud! Ainus, mida ma soovitaksin, on tasuliste versiooniuuenduste komplekti, kuid hinnad on teiste seda tüüpi rakendustega võrreldes väga mõistlikud. Graafika meeldib ja tõlge on väga hea! Suurepärane töö, arendajate meeskond!
Kena mäng. Aga mitte inglise keelt. Seda on raske mõista
Ma kaevan selle 😎
Mulle meeldib mäng ja ah, ma saan aru, et see on ka hiina ja ameerika keeles tehtud, töötab mõlemal viisil ja ma eeldan
Ma ei oska lugeda ega mõista Aasia keelt, olgu see hiina või jaapani keel. Arvan, et peaks leiduma viis õige keele saamiseks.
Super hea!
택배 왔어요 - 택배의 제국 건설하기! 시뮬레이션 mioq
Okei
See on raske, kui ma arvan
Raha hind on väga kõrge, tuleb väga kaua oodata
Mitte inglise keeles:(
Nii kaugel
Lõbus
Suurepärane mäng
Kuidas seda inglise keelde panna
Väga kiiresti
iugg
Gy
Väga keerulist mängu on alguses raske õppida, kuid edenedes muutub see lihtsamaks hiilgav graafika väga hõivatud mängukoormus, mida ei tohi kunagi teha nüri hästi tehtud arendajad armastavad seda, inimesed teevad sellest väga muljet 👍👍👍👍👍
Mulle tegelikult meeldib see esimest korda mängides, kuid lõpuks on tõesti raske asju tasandada, sest raha ei kasva nii kiiresti
Lõbus mäng Olen mänginud juba paar päeva. See liigub üsna kiiresti ja raha teenimine on üsna lihtne
Kena lõbus mäng, kuid failide kadumise vältimiseks tuleb andmed linkida
快遞到了親 - 建立快遞帝國! Simuliaciniai gxcl
See on lihtsalt järjekordne tühimäng
See on lõbus ja saate hõlpsalt teenida, see on täiesti soovitatav ja kui teil on sellega probleeme, võib see olla teie telefonis, mitte mängus🤗 Igatahes mulle meeldis see!!!😍❤
Väga lõbus mäng, kena kunstistiil. Mäng on kõigi kasutatavate võimendustega väga lihtne.
Jätka samas vaimus