Post by satzgripthercapol on Feb 28, 2022 12:51:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flower Zombie War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flower Zombie War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Flower Zombie War 2022 version ▞▞▞
چرا به زبان دیگری است!؟! این یک بازی خوب است ... اما حروف چینی مرا از دست داده بود. نمی دانستم بعد از مدتی باید روی چه چیزی کلیک کنم. انگلیسی لطفا!!!!
عالی عالی
اصلیش بهتره این یه کپیه بی کیفیت
جتبمزوین تبحقح حبحینحیتسحسنونقکحیوزجتینیکیننیکحیکنقتینقوقجقتقنینقنقحقحقحقایجی یتف حیزنحیحیی ینز یتحز یجیایجیایحیتیجیوینیوینیاینوینیقاتینیبختحبحبحینحیقینقتینقینقنقنقحقحقایجی.
ایهو
عالی بود
Flower Zombie War Strategiya nyau
مثل نسخه اولیش نیست
عالی هست واقعا یک بار هم شده امتحان کنید
من از فروشگاه سکه خریدم اما سکه هایم را دریافت نکردم
بدرد نمیخوره،کلی ایراد داره،گیاهاش کمه،خیلی بی منطق سخته،اون زامبیش که می پره گیاه خاصی نداره که بشه کشتش،بازی مشابه خیلی خوب بود تا مرحله اخرشم رفتم برنده شدم.
بازی زامبی تو مایکت هست به صورت ماست از گوگل برنامه مایکت رو نصب کنید
ولوم کار نمیکنه حتی اگر موسیقی را به صفر برسانید، باز هم موسیقی پخش می شود. نسبتا آزاردهنده
مثل سبک های قدیمی اش نیست مثالاون که بخارهاراکنارمیزنه بایدخریدمن رفتم پاک کنم
Hoa Qua Dai Chien Chiến thuật fxn
من محمدرضاهستم 11 ساله ازتهران این بازی خیلی عالی هست واقعا نمیدونم باچه کلمه ای توصیفش کنم واقعا پنج ستاره کمش دوستان شما هم این بازی رو نصب کنید پشیمان نمیشید. ممنون از سازندش دمتون گرم 👏👏👏😍😍😍
علیه
این بازی خیلی سخته ولی سطح 1 تا 10 هست
بازی خوبی است اما چگونه زبان آن را تغییر دهیم؟
در حالت sur ival چه اتفاقی افتاد؟ Sise of sun مینی هستند
Flower Zombie War 전략 okg
لول این یک ریپف فوق العاده برای Plants vs Zombies است😂
سلا بر همه گی شما این بازی جزع بهترین هاست این رو دوستم داشت عالی بود از کی دنبال این بازی ام و بالاخره پیداش کردم و دارم نصبش میکنم دست سازنده اش درد نکنه خدانگهدار همه گی.
زیباست اما افزودن بعد از هر دور باعث می شود من را حذف کنم...☹
یعنی کیرم دهنتون ریدم تو بازیتون کسکشا
بازی بدی الان دارم Plants vs Zombie 2 رو برنامه ریزی میکنم
این بازی عالیه هستش😘😘
بازی بسیار چالش برانگیزی.. اما در سطح 30 بسیار سخت تر از pvz اصلی است، دفاع بسیار کند است، در حالی که دشمنان سریعتر و سریعتر می شوند.
گیاهاش کمه
این بازی مانند گیاهان در مقابل زامبی ها 2 است و مانند گیاهان در مقابل زامبی ها معمولی است اما مدفوع در مقابل زامبی ها نیک معمولی عجیب تر از سم در مقابل زامبی ها 2 به نظر می رسد. Zomboss در آن بازی اما من نمی توانستم برهنه باشم که خیلی غم انگیز است دوستان من منظورم گیاهان جوجه تخم ریزی زامبی است نه گل برنامه های ما گل های عالی هستند تیراندازان نخود گردو زبان و تکرار کننده و قبل از پیتر و آتش p و Ice p
عالی. اما گاهی اوقات خسته کننده است
عالی خیلی سخته بری مراحل بالاتر همینشم دوست دارم تا الان فقط تونستم به مرحله 5 برسم هی برمیگردم از اول سکه جمع می کنم تا از سلاح های دیگش استفاده کنم خیلی خوبه از بچه گی دنبال این بازی بودم پیش به این مراحل بالا تر.
عالی حتما نصب کنید به نظر من یکی از بهترین بازی هاست
بازی اصلی سی نی بیکین سی گرم lh tk dapat dapat menang😂
بازی عالی ای است و من خوشم اومد و از این بازی فوق العاده خوشم اومد🤩🤩🤩
زامبی
من گیاهان در برابر زامبی ها بیشتر بیشتر بیشتر بیشتر بیشتر بیشتر بیشتر از جنگ زامبی های گل دارم
عالیه عالی
بازی زیبا و هیجان انگیز
حق چاپ گیاهان در مقابل زامبی ها است
Soul Knight Акционе vifz
سلام این بازی خیلی خیلی خیلی خیلی بده نصب نکنید
من آن را دوست دارم زیرا U DOT HAVE TO BE 7 ساله است که pvz بازی کنم SEVAN است و فقط باید آنجا باشی
Flower Zombie War Strategi wfl
بعد از نیس
من از آن لذت می برم
من آن را دوست دارم درست مانند گیاهان در مقابل زامبی ها هیچ خطایی در این پلاس وجود ندارد، ای کاش می توانستند آن را در روز، شب، استخر، مه و سقف درست کنند!
بیبايه ولي يكي ديگه بفد ايند بهتر بدار استريع تريكت ميكرد الملك كند حركت میكنه 3 تا ستاد میدم دانالد كن اكس شوتي پيدا ميشه
برای اتلاف وقت خوبه من دوستش دارم🤞🤞
عالی خیلی
فقط یک کپی از PVZ است
خوب است ممنون
آستیگ
برخی این بازی را دوست دارند و برخی نه، اما من دوست دارم زیرا هر کسی نظرات خود را دارد.