Post by zefpesincicons on Feb 12, 2022 11:20:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz açarları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Əla, lakin cəmi səhvlər olsa da
Oyunum bokendir
Zəhmət olmasa, necə haker olacam deyin
Çox Yaxşı oyundu Mxkkxkkskkkdkdkdkkxjfjdjdnxkxkdkdkckkckckdkxjxkkxkxkkxkxkxkxkdkdkdkkdkdkdkdkkdkdkdkkkkxkdkdkdkdkdkkxkckxkkckckckckkcklxlkckckckckkkckckckkkfkdkdkdkkdldldllflflflfkldldlkfkfkckckkkfkdkdkfkkckfkkkdkdkkdkdkdkkdkdkkdkdkdkdjdjkxkxkxkxjcjjxkxkckckkckxkxkxkkxkckckckckkckckkdkdkdkjfjfjfkjjfjfjfjdjfjjfjfjfjfjfjfjjfjfjfjfjjfjjhkggududujffıfkcmcomrom3omeodm3ommdmffmorçkcckorccc1cmcromricmroxmormxkcorkoscm28kn38im28fnc2r8mmc38vjm2ifm2if8nm28mc2mvvm2ptv2cm3ncn2m 9ntmpcn kmücor1r181cn1rdoeorc
Yeni canavar qoymağınız xoşuma gəlir, amma orada daha çox avtomobil və müxtəlif obyektlər olmalıdır ki, orada daha çox maşın və müxtəlif obyektlər olması üçün dediyim şeyləri qoysanız, oyun xoşuma gələcək.
Onu oynaya bildiyim zaman əyləncəli idi, amma indi telefonumda heç işləmir (Pixel 3)
Vay Chalo proqramları siz çox axmaqsınız. Mən hətta bu oyunu sevirəm, amma onu daha yaxşı edin! Sahib olduğunuz əşyaları çıxarın, çünki oyunçular xəritədən çıxırlar və ondan yolu bağlamaq üçün istifadə edirlər! Digər rəylərə cavab verməməyinizdən nifrət edirəm. Sanki lal böyüklər kimi oyun qurursan.
bu oyun pisdir, çünki həmişə məni oyundan qovur və söhbətə yazsam və çox reklam olarsa, lütfən onu sil, yoxsa ona 1 ulduz verəcəm
Bu oyunu bəyənmirəm, çoxlu hakerlər var
bu oyun yaxşıdır, şən, streslidir, mən bu oyunu sevirəm yeganə məsələ odur ki, mən Spas-12 ov tüfəngini və KAC-ın pulemyotunu alanda onu təchiz edə bilərəm, ancaq bayrağı ələ keçirə bilmirəm (mənim sevimli oyun rejimi) buna görə də onu 3 ulduzdan yuxarı qiymətləndirməyəcəyəm, bəli, çox kədərlənirəm Ümid edirəm ki, bu problemi həll edəcəklər Spas-12 ov tüfəngi və KAC-ın pulemyotu G36-dan daha dəqiqdir və ya qoşa lüləli ov tüfəngi və ya M24
Bəyəndim amma 1374 SİKKƏ İTİRDİM, mən də nifrət edirəm... NİFRƏT reklamları zəhmət olmasa onları azaldın indi mən noobam amma 210 manatlıq minigunum var amma sıfır pulum var bəli belə
Chicken Gun Game || best online games for android 2021. 2021-04-13. ▷. 2:38. Chicken Gun Gameplay Walkthrough Part 1 ( iOS, Android ... 2020-01-26.
Oyun mükəmməldir, amma mən həqiqətən düşünürəm ki, digər oğlanlardan birinin dediyi kimi daha çox rekvizit əlavə etməlisən, ona zombi rejimi əlavə et və od vura bilən və oddan hazırlanmış bir əjdaha əlavə edə bilərsən
Oyuna gəlincə, 5-dən 5-i. Pulsuz olması heyrətamizdir. Qum qutusu çox interaktivdir və xəritələr, silahlar və geyimlər əladır. 3 ulduzun səbəbi? FIRLADICILAR!!! WOW, bunlar böyük problemdir.. Mən səviyyə 660, bir neçə aydır və yüzlərlə matç oynayıram.. Məncə, cəmi 10% 12 nəfərlik bir matça qatılacaqsınız və 1-2 nəfər yoxdur aldatma. Oynamağı qeyri-mümkün edir. Kürü atdıqdan sonra sizi avtomatik olaraq öldürəcəklər, hətta geri çəkilə bilməyəcəksiniz.
cox zor oyundu esasende evde oynamaq yeni oyundaki evde oynamaq baza qurdum dostlarimda geldi yeni coog gozel oyundu oyunu yaradan ellerine saliq amma bir sey var vaxt bitmir adam olub dirilenda vaxt olur
👍👍👍👍🇦🇿👍👍👍
Niyə bu 59 mb 😣😣😣
Əla oyun siz də oflayn rejimi yeniləməlisiniz
Bu oyun yaxşıdır. Bu oyunu çox bəyənirəm, lakin o, gecikir, ona görə də bu oyunu düzgün oynaya bilmirəm. Amma bu oyun əyləncəlidir
bu oyunda bu10000090 geder pulum var hamıya tövsiyə edirəm
Qəşəng oyun du hamı yükləsin
Galaxy Invaders: Alien Shooter آرکید yvll
Ela fir fireden bu ela
Chicken Gun Jangovar tos
Mən oyunu bəyənirəm super əyləncəlidir digər oyunum kimi amma bu sadəcə bir problemdir kaş ki silahları əldə etmək daha asan olaydı mən super asan kimi demək istəmirəm umm 1 dəqiqəlik reklam kimi bir şey amma mən Bu oyunu çox bəyəndim, ona nifrət etdiyimi söyləməyə çalışmıram, artıq beş ulduz verdim, bəli deməli olduğum tək şey budur
Çox pis oyundu, onun nişan robotları var və düşmənlər çox sürətlidir və onlar snayperlərdən yalnız bir atəşlə istifadə edir, mən öldüm.
😂😂😂😂😂🐥🐥🐥🐥CüCƏ!
Niyə məni içimdə təpiklədim Çünki o məni təpiklədi, mən onu necə öldürdüm? puldan nece istifade edim men onu öldürmedim Son o meni tepikledi nece 2 he ya yox 1 niye meni tepikledi nece pls
Bu yaxşı oyundur, lakin tutma bayrağında oyun çox vaxt aparır
Hər server 2 dəqiqədən sonra qoşulur, heç bir səbəb olmadan məni qovur, xahiş edirəm bu səhvi düzəldin, amma yaxşı oyun
Dünyanın ən yaxşı oyunu, bir çox silah növləri olan Oyundur və avtomobillər, helikopterlər, təyyarələr və dəbilqələr bu oyunda verilir ən yaxşı Oyun dostları onu yükləməlisiniz.
Mən bacılarımın oyununa parolu ilə qoşulmağa çalışıram, amma işləmir >:-(
Mən bu oyunu çox sevirəm və həmçinin oflayn rejimdə botlar olacaq, bu, zəhmli olacaq
Yaxsi oyundu
Zəhmət olmasa, yeni oyunçuları ədalətli döyüşə uyğunlaşdırın, peşəkar oyunçu ilə döyüşən noob oyunçuları təsəvvür edin, onların standart və ya başlanğıc silahı var, ona görə də lütfən, oyunu özləri üçün ədalətli edin. təşəkkürlər
Bir az axmaq oyun. Ancaq ümumilikdə, çox da pis deyil!
Bu yaxşı oyundur, amma idarəetməni bəyənmirəm, oynayanda qəribə hisslər keçirirəm
Bu atıcılıq oyunudur, ancaq ailəniz və dostlarınızla oynaya bilməzsiniz, amma əyləncəlidir
Chicken Gun Action tev
Chicken Gun Action tev
əla oyundu çox sevdim çox çox yaxşı 5 Yox 100 düşür
huawei p30 pro-da oynayır və o qədər ləngiyir ki, onu oynamaq mümkün deyil
Onlinedi
Bu oyun yaxşı deyil. O qədər çox haker var və o, silah mağazasındakı silahların yanlış zədələnməsini bildirir. Bu oyunu quraşdırmamağı tövsiyə edirəm. Oyun oyunları hesabımızı ona bağlasaq, tərəqqimizi saxlaya bilmərik. Zəhmət olmasa, silah nasazlığının səhv zədəsini düzəldin. Zəhmət olmasa, hakerlərin qadağan olunması üçün yeniləmə edin və tərəqqimizi saxlamaq üçün bu yeniləməni edin.
Bu oyun həqiqətən yaxşıdır, amma Yaradan bunu oxusanız, 150 sikkə olan bir dronunuz ola bilər, çünki düşmənləri aşkar etmək asan olacaq.