Post by zefpesincicons on Feb 12, 2022 11:17:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک طلا ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
بازی محکم اما کاملاً توسط تبلیغات بی پایان و دیوار پرداختی که پس از حدود 10 دقیقه بازی به هم می خورد، ویران شده است. شرم پتانسیل زیادی داشت
من منتظر پاسخ قبل از ارسال این بودم... خدمات مشتری وحشتناک. یک بسته جواهر خریدم و جواهرات را دریافت نکردم. با این حال پول از حساب من حذف شد. من بدون پاسخ یا جواهری ایمیل زدم. شما بچه ها کلاهبردار هستید و باید از خودتان خجالت بکشید که چنین تجارتی را اداره می کنید. اگر بازی را دانلود کنید... هیچ خریدی انجام ندهید.
Moto X3M Bike Race Game Гонки tbcm
همه چیز در مورد تراکنش های خرد، همچنین چرا شما را در مورد حیوانات خانگی مجازات مضاعف می کند، 10 رنگ بنفش از شما دریافت می کند و حیوانات خانگی را که جمع آوری کرده اید از بین می برد .... یکی یا دیگری را برای شکست انتخاب کنید.
شما در بازی پول واقعی پرداخت می کنید و اگر آن را حذف و دوباره نصب کنید همه چیز از بین می رود. چه کلاهبرداری.
من از این بازی متنفرم که همیشه در synthesize گم می شوم وقتی می خواهم به رتبه 5 دایره ای بیفتم حیوانات خانگی را بارها انجام می دهم اما هیچ کس رتبه پادشاه را نگرفت لطفاً این بازی را به روز کنید زیرا قدیمی ترین نسخه بازی است آخرین آپدیت در سال 2015 است و تا به حال 4 سال است که این بازی به روز نشده است من دوست دارم نسخه جدید شانس بیشتری برای گرفتن بالاترین رتبه حیوان خانگی داشته باشد تا بسیاری از گیمرها بتوانند مانند من لذت ببرند ... انجام شد ...
من متنفرم که دیگر قهرمانان خود را با قیمت های کاملاً مضحک و حذف نصب بخرید
سالهاست که آن را بازی می کنم، هنوز آن را تمام نکرده ام.
بازی تا زمانی که پیشرفت نکردید بسیار سرگرم کننده بود و تقریبا مجبورید برای ارتقاء هزینه کنید
من به طور مثبت از اینکه هر سنتز من همیشه ناموفق باشد متنفرم، الماس بنفش قیمت آن 10 است و همیشه شکست می خورد مضحک است.
بدون ذخیره ابری، سطح دشواری از پشت بام است، اگر می خواهید پیشرفت کنید، این بازی صبر شما و پول سخت به دست آورده شما را تخلیه می کند. توسعه دهندگان لذت را به معنای واقعی کلمه از بین بردند.
بازی خوب است اما در کریستال های رایگان نمی توانم بعد از اتمام کارم رنگ بنفش بگیرم
اوه خوب. بازی. همیشه. اضافه کردن. بیشتر. قلعه. و بیشتر. طلا. سکه. و جواهرات
داده های دیوانه وار آن از یک گوشی به گوشی دیگر منتقل نمی شود، زیرا نیاز به پرداخت برای قهرمانان شایسته است
من عاشق بازی هستم. اما پس از خرید «پک امپراتوری» نمی توان روی دکمه دریافت کلیک کرد. هدر دادن پول
یک بسته 1.99 خریدم شارژ شد اما چیزی دریافت نکرد. فکر می کردم زمانی است که چیزی منتظر مانده است، هنوز چیزی نیست. مراقب باشید اگر چیزی از بازی خریدید، گیم پلی بازی خوب است از آن لذت ببرید
بسیار چالش برانگیز
به طور تصادفی فایل ذخیره شده شما را حذف می کند، آخرین به روز رسانی بازی تقریباً در سال 2017 یک بازی مرده بود. حالت آنلاین پر از متقلب است 👎
خدمات مشتری ضعیف... من از Empire Pack خریدهای تکراری انجام دادم و هیچ کالایی دریافت نکردم. من برای درخواست بازپرداخت یک خرید و دریافت اقلام برای خرید دیگر ایمیل زدم. من هنوز حتی از کسی پاسخی دریافت نکرده ام.
ضروری است که یک ویژگی ورود به سیستم را اضافه کنید! من عاشق این بازی هستم، اما برای باز کردن قفل قهرمانان، دوباره، در گوشی جدیدم پول خرج نمی کنم. من قهرمان زن، بسته الماس پروگرسیو را خریده ام، و همچنین چند محصول ویژه آخر هفته را خریداری کرده ام. حالا که یک گوشی جدید دارم، چاره ای جز شروع دوباره ندارم؟ لطفاً این نادیده گرفتن آشکار را تصحیح کنید، در غیر این صورت من حذف نصب خواهم کرد و به یک بازی دفاعی جدید برج خواهم رفت. بازی خارق العاده ای غیر از نداشتن قابلیت ذخیره. گرافیک خوب، چالش، ارزش بازپخش، قهرمانان و دشمنان سرگرم کننده، PVE و PVP انفرادی، برخی از اشتباهات املایی و گرامری اما تاثیری در گیم پلی ندارند. برای انتقال به دستگاه های جدید، مانند ورود به سیستم Google Play یا ورود به فیس بوک، باید یک ویژگی ذخیره اضافه کنید.
من بازی اول را دوست داشتم اما وقتی متوجه شدم که شخصیت های اضافی در این دنباله می توانند 30 دلار قیمت داشته باشند، کاملاً پوچ به نظر می رسد. بچه ها بیایید - این مسخره است. میدانم که باید از این بازیها پول دربیاورید، اما اکثر مردم اگر کمی ارزانتر باشند، تمایل بیشتری به خرید چیزها دارند. بازی خوبی است، بله، اما هنوز ...
Castle Defense 2 Strategické phjw
پرورش جواهرات آبی یا بنفش برای همیشه طول می کشد، در کنار آن تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد که مجبور می شوم تمام اتصالات اینترنت تلفنم را خاموش کنم. تنها چیز خوب در مورد اتصال به اینترنت، جستجوهای روزانه و امکان اختیاری تماشای تبلیغات حتی بیشتر برای 100 جواهر آبی است........... من اکنون به سراغ اقدامات شدید برای دانلود یک قلعه قدیمی می روم. دفاع apk اینترنت را خاموش کنید تا بتوانم به معنای واقعی کلمه هر کاری را انجام دهم بدون اینکه رگباری از تبلیغات صورتم را در هنگام جابجایی بین برگه های مهارت جمع کنند.
اولین بازی که من به آن یک ستاره دادم دلیل آن در سطح 4 است که پاس کردن را غیرممکن می کند مگر اینکه یک قهرمان حریص دیگری بخرید.
من عاشق این تی دی هستم
من واقعا این بازی را دوست دارم اما قهرمانان بسیار گران هستند
من تقریبا 20 دلار برای جواهرات بنفش خرج کردم و جواهراتم را به من نداد، اما پولم را گرفت، مراقب خرج کردن پول در اینجا باشید این مشکل فقط من را عصبانی کرد.
هیچ راهی برای ذخیره داده ها وجود ندارد. تنها چیزی که این بازی را از 5 ستاره نگه می دارد. تلفن جدید. این بازی به آن نمی رسد
به روز رسانی pls
بازی عالیه..با این حال قیمت های هیروها خیلی گرونه!..خیلی گرونه!
هک قلعه دفاع 2 2021
یک بازی واقعاً خوب است که من از آن لذت بردم، اما آیا میتوانید قهرمانان، برجها یا برجهای در حال توسعه بیشتری اضافه کنید و همچنین سطوح بیشتری Horray برای آن اضافه کنید. 🏰🛡️2
بدون نقطه چک، پس از نصب مجدد این بازی. تمام پیشرفتم از دست رفت همچنین خریدهای من :S
بازی های خیلی باحال و هیجان انگیز تر، خیلی خنده دار است
بازی خوب است اما از ابتدا به عقب برمی گردد اشکال را برطرف کنید
برای بازی پول خرج نکنید، کالاهای خود را دریافت نخواهید کرد. سایرین هم همین مسائل را پیدا کردم. 20 دلار برای بازی خرج کردید و موارد در بازی کار نکردند. بیش از یک هفته پیش از طریق جیمیل به بازی پیام داد و پاسخی دریافت نکرد. بدون پشتیبانی باید به این بازی امتیاز 1 بدهم.
پرداخت دو برابر شد، موارد خریداری شده دریافت نشد. الماس 9.99 پوندی خریدم، پرداخت دو بار انجام شد که از حساب من خارج شده است. من اقلامی را rec نکرده ام و نمی توانم با کسی در مورد آن تماس بگیرم. سرقت.
بازی خوب.
تبلیغات خیلی زیاد، بازی خوب است. فقط نمی توانستم تبلیغات تهاجمی را تحمل کنم
من واقعا از اولین سی دی لذت بردم که در آن می توانید جنگجویان شخصی خود را ارتقا دهید و این گزینه حتی در این سی دی وجود ندارد... شکست سطح 7 و 3 بسیار سخت است و تقریبا غیرممکن است و همچنین این واقعیت که بیش از حد بدون آن به شدت اضافه شده است. کاهش قیمت MANA برای هر گزینه. من فعلاً به اولی می مانم تا زمانی که اینها برطرف شوند.
من یک هیرو خریدم که قیمتش 16 دلار بود و به دلایلی مجبور شدم گوشیم را به حالت Factory Reset کنم. وقتی دوباره دانلودش کردم قهرمانان من رفته بودند. من چیزهایی را از برنامه دیگر خریدم و مجبور نبودم دوباره آن را بخرم. چرا من را مجبور می کنید برای چیزی که قبلا خریده ام پرداخت کنم؟
بازی با بهترین استراتژی ها بهترین برج مسابقه را پیدا کنید.
بهترین بازی همیشه من یک بچه هستم و در 12 سال زندگی خود هستم. این بهترین TD است. GG
فقط، نه
بازی بسیار خسته کننده است
Castle Defense 2 Стратегически kuix
دفاع از برج با پیشرفت نامتعادل: بله، آنها از شما می خواهند که به آنها $$ بدهید
این بازی به خودی خود سرگرم کننده است و من یک بازیکن پولی هستم، تا زمانی که به سطوح بالاتر برسید، آنقدر سخت است که بتوانید برج ها و قهرمانان را بالا ببرید. شما می توانید برای برنده شدن هزینه کنید اما قیمت ها بسیار گران هستند. راهی برای دریافت الماس آبی رایگان، ارز درون بازی، با تماشای تبلیغات یا دانلود بازی ها و تراز کردن تا یک نقطه خاص وجود دارد. پرداخت عالی است، اما وقتی ساعتها روی یک برنامه دیگر فقط برای دریافت BD و بازگشت به بازی برای پرداخت هزینه میکنید، هشدار داده میشود که AD از بین رفته است و به احتمال زیاد باید یک بلیط ارسال کنید. نه اینکه آنها به هر حال BD را به شما پرداخت کنند. صحبت از تجربه اخیر. بنابراین اگر زمان زیادی در اختیار دارید و میخواهید ساعتها فقط بتوانید یک امتیاز را در ارتقا بخرید، این بازی برای شما مناسب است. من می خواهم یک بررسی بهتر داشته باشم اما نمی توانم خودم را به دروغ بگویم مانند این بازی بکشم... من دوست دارم به بازی ادامه دهم و آموزش های این بازی را انجام دهم، اما پشتیبانی مشتری به تازگی من را جذب کرده است. پس احتمالا به زودی حذف می شود.
Castle Defense 2 Strategy kyx