Post by zefpesincicons on Feb 12, 2022 11:11:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg 2022 version ▞▞▞
Ideálne, keď nemám nič iné ako čas.
Hra je dobrá, ale výber zlata z bane vám žiadne neprinesie a nahromadené zlato zmizne. Keď sa to opraví, urobím z mojej recenzie 5 hviezdičiek
Páči sa mi táto hra. Je to zábava.
Vyzeralo to ako dobrá hra, ale veľa toho nebolo vysvetlené. Rovnako ako miera poklesu kníh kúziel. Plus úroveň vyššie ako 10 je veľká drina.
Pridajte, prosím, na konci hry si môžete vytvoriť svoj vlastný meč, ako sú štatistiky nákladov a to všetko by bolo veľmi cool, ale okrem toho je to celkom dobrá hra
Toto je skutočne zábavná hra, ale rozhodne nie nečinná. veľmi si to užívam.
Najlepší
Hra sa mi páči, ale zbieranie zlata z bane nefunguje, ak je viac ako 5 000. Dvakrát som minul 30 000 a raz 50 000. Neexistuje ani možnosť zdvojnásobiť zlato sledovaním reklamy raz za hranicou 5 000, ale môžete zdvojnásobiť, ak je to malé množstvo...by bolo 5 hviezdičiek, keby boli opravené, pretože bane sa zdajú byť najlepším spôsobom zarobiť zlato.
Zábava. Veľmi zábavné. Avšak jeden problém. Prial by som si, aby moja postava vyzerala inak, keď mám vybavené rôzne brnenia a prstene
Je to zábavná hra
Na tejto hre sa mi páči všetko. Hudba je moja obľúbená
To je tak pekná hra) vlastne som si nevšimol žiadne chyby!)
Táto hra je najlepšia 👌
Super Wings : Jett Run Arcade qlsg
Zábavná hra. Čiastočne nečinné, ale s dostatočným množstvom vecí na to, aby ste mohli hrať. Výborne!
keď reštartujete úrovne, nezískate viac exp alebo úrovní, keď reštartujete, zmeňte to
Celkom fajn, len nie dokonalé. (Preto to nie je 5 hviezdičiek).
Žiadna podpora a chyby. Zaplatil som za žiadne reklamy a aj keď som sa po preinštalovaní prihlásil pomocou svojho účtu Google, žiadajú ma, aby som znova zaplatil za reklamy. E-mail vývojárovi a nedostal som odpoveď. Dobrý nápad na hru, ale má chyby, čo sa týka zbierania odmien + vývojárovi je to jedno.
Je skvelé hrať, ak sedíte na doske v posteli
Toto je najúžasnejšia hra, ktorú som za dosť dlho mal pokračuj v dobrej práci
Aby ste zabránili zobrazovaniu reklám z vašej siete Wi-Fi alebo dát
Zatiaľ super
Skvelá nečinná hra na krátenie času, žiadne šialené množstvo reklám!!!
Toto je. skvelá hra Milujem animáciu a celkovo štýl tejto hry je skvelý
Bolo to skvelé
NEMÍNAJTE PENIAZE NA TÚTO HRU
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Nhập vai iwp
Táto hra je zábavná, ale môže byť nudná, ale zabíja čas, ak chcete zabíjať čas
Je časovo náročná
Cool cool cool 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ 🙂 🙂🤗🤗🤗🤗😊😊😊🤗🤗🤗🤗😊😊😊🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Nesťahuje sa
👍
Najlepšia hra akú som za poslednú dobu hral.
소드마스터 키우기 롤플레잉 fiyf
Droprates sú strašne nízke, získať fialových hrdinov, nehovoriac o mýtických, je takmer nemožné a zhadzovanie materiálov na výrobu týchto predmetov je rovnako nemožné. Toto už nie je brúska, lebo brúska by mi nevadila. Toto je opakovanie úrovní viac ako 6200-krát a nič nevypúšťanie. Navyše, tlačidlo „Prihlásiť sa“ sa náhle rozhodlo prestať fungovať, čím sa veľká časť obsahu stala nehrateľnou. Prial by som si, aby som to nikdy nezačal hrať.
Táto hra je veľmi zábavná
OHODNOŤ TÚTO APLIKÁCIU
Pretože toto je najdôležitejšia hra, akú som kedy videl
Stále padá po reklamách.