Post by zefpesincicons on Feb 12, 2022 11:02:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוּפּוֹן ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
מתקפת צד באסט אבל לא זמן רב זמן 10 דקות כוכב פלוס אתה דאט טנק של משאבת דלק מלחמה
תהנה . משחק טוב. pvp מעולה. עם זאת, צריך יותר גישה לעליות כוח. בגלל הזמן שלוקח לפתיחת ארגז והעובדה שאתה מוגבל ל-3 ארגזי זכייה. I. שחקו הרבה יותר ונגמרו לי עליות הכוח מלבד רדיוס הנזק חסר התועלת או טבלת מיקום האויב. היי יש לנו רדאר. אני אוהב את המשחק למרות שהוא עשוי היטב ומאוד מפורט, נדרשת עבודה רבה. אנא כתוב בקוד כדי שנוכל להחליף כוח עליות ישירות ליהלומים. התגברות הכוח שאנחנו רוצים לא ה- luckydip תגובה?
ובכן, הסטרימינג די מבאס ולתת לו לזוז לא טוב תנסה ותלך נכון שהוא הולך שמאלה. אני מאוד אוהב את המשחק זה כיף גדול אבל זה עלה הרבה כסף לקנות כדורים והם לא נותנים לך כמו מה שהם אומרים 300000.00 u מתרגז
משחק נהדר, אבל אתה צריך להוציא את $ כדי לשחק הרבה זמן.
יש לתת יותר סיוע להרוג
זה משחק טוב שאי פעם שיחקתי אחרי הקומנדו הקדמי d_day. אני רוצה שתוסיף עוד כמה מפות תודה
לא הספקתי לשחק חחחח
משחת כספים.
דרך מצוינת להעביר את הזמן אבל קשה לשדרג שום דבר בלי להוציא $$$
Art of Conquest Ролевые oelz
לא רע, גם אפשרות למעבר זמן
שנואה מאוד
כמו המשחק, זה מגניב אבל לאחרונה אני מקבל אתחול כשאני מקבל גז זהב או מתחיל במשחק מאבד את 3 הגז שלי צריך להפעיל מחדש. ? רעיונות כלשהם
משחק מעולה וממכר
War Machines: Tank Army Game แอ็กชัน nleb
איפה התחמושת החינמית שלי? היא הייתה שם אז היא נעלמה..100 מצית
גליצ'י בצורה מצחיקה. גם ממש ממש ממש קשה להיות תחרותי אלא אם כן אתה מוציא הרבה כסף. כמו כן, האלגוריתם מציב אותך בקרב על סמך דרגה ולא סוג טנק. אז אם תטחן את זה, אתה תהיה מבוהל בכל פעם. סביר להניח שתתסכל ותמחק את האפליקציה כשכולם מנסים להשיג את הציונים הנמוכים ביותר האפשריים כדי שתידרס בטנק WW2 שלך לעומת אברמס. יש מעט מאוד קרבות תחרותיים, כך שתגלה שאתה נושר מהרבה שידוכים.
משחק טוב אבל הרבה כסף כדי לנצח
נחמד אבל הפרמיה היא פאניקה לא כולם קונים הצעות וחבילות פרימיום
טוב למה שזה, אבל המטרה היא להשתמש ברצון של שחקנים לפוצץ את הטנקים של היריב הטובים שלהם כדי לגרום לך להוציא כסף. היריבים שלך מפסידים, אתה מפסיד את יוצר המשחק מנצח כל הזמן. השטח צריך לשנות או להוסיף למגוון יותר. משעמם לאחר זמן מה.
תמשיך לאבד את הקשר כשאני משחק.
War Machines: Tank Army Game Akcijske igre qxem
משחק נהדר! המון כיף. רק הלוואי שיהומים נוספים היו זמינים לשדרוג ולחיזוקים. חוץ מזה אני אוהב את המשחק הזה.
חראאאא לא להוריד
המשחק היה טוב. עלה רמה ולא הוגן להילחם בטנקים ברמה גבוהה יותר שאין לך סיכוי. השדרוגים ארוכים להפליא.
כיף מיושן טוב עם טנקים אף פעם לא מזדקן לי
המשחק הזה היה מאוד כיף. עכשיו לא כל כך... יש לי את המשחק הזה כבר כמה שנים ורק לאחרונה במהלך השבועות האחרונים הוא קופא תוך כדי ניסיון לטעון למשחק. מישהו צריך לתקן את הבעיה הזו. הוצאתי יותר מדי כסף בשביל פשוט ללכת עכשיו. שמישהו בבקשה יעזור לתקן את המשחק הזה...
War Machines: танковые бои Acțiune yrwb
גרפיקה טובה. שאר המשחק הוא בעיה. טנקים נכנסים לבריכה או במוסך, לא להאנגר. אני מסכים עם אחרים, להתמוגג לפני שאתה מקבל קצת זריקות, הפרסומות ארוכות מדי. זו הייתה הבעיה הכי גדולה, המודעות. אני לא צופה במודעה של 30 שניות ללא תגמול. אל תטרחו אלא אם לא אכפת לכם ממשחקים ואוהבים לצפות בפרסומות.
משחק זבל. חייבים פרסומות כדי לשחק? אני לא חושב!!!! בוווווווווו
לא שיחקתי הרבה זמן אני אוהב את המשחק והתנועה בתוך צריחים מעט אטית בתקווה שזה ישתנה עם שדרוגים או טנקים טובים יותר
אחד המשחקים האהובים עלי בכל הזמנים. האנשים מדהימים, המשחק מהנה, וזה היה מוצא מדהים עבורי. זה יקר, אבל אתה לא צריך להוציא טונות. מסביב חוויה נהדרת.....כל זה נכון, אבל גם לא. חייבים להוציא כדי לנצח, הרבה. אנא הורידו את עלות התחמושת בסביבות 75% והמשיכו להציע קניות בשווי x3-x6 ב-$9.99, $19.99 ו-$29.99. עשה זאת ותשמור על הרבה יותר אנשים; במקום שהם יפלו כמו זבובים.
זמן רב מדי להשיג שדרוגים או ארגזים פתוחים, אלא אם כן אתה מוציא הרבה כסף אמיתי כדי להשיג את זה מהר יותר.
לא משנה מה רמת הטנק שלך, התחרות תהיה הרבה יותר גדולה... אז לא תהיה לך ברירה לשחק, אלא אם כן תוציא כסף אמיתי אם אתה רוצה לקבל סיכוי. אבל גם אז, לא יהיה לך סיכוי אלא אם תמשיך לבזבז.
על הפנים.... 🤷♂️
משחק טוב אבל יש באגים
משחק מהנה אבל צריך משהו קצת יותר אחרי כמה שעות של משחק. בסך הכל אחד ממשחקי הטנק הטובים יותר..
מבאס לגמרי. היה כיף בהתחלה. מבאס שעליתי רמה. לא יכול להרשות לעצמו טנק חדש. המשחק קובע התאמות על סמך דרגה ולא דרג טנק - טיפש. כמו כן, אתה יכול לעבוד על הריגת יריב עד השבר האחרון של החיים ומישהו אחר יכול לבוא ולסיים אותם ורק הם מקבלים קרדיט על ההרג בפועל שזה ממש טיפשי בזמן מלחמה.. צריך להיות לפי אחוזים, במיוחד שיש לך לקניית תחמושת מיוחדת. משריץ באמצע משחקים? למפתחים יש קצת עבודת אלגוריתם לעשות.
אם אתה מוכן לבזבז, אז זה כיף.. אחרת יהיה קשה להתחרות עם שחקנים חזקים יותר שיש להם טנקים חזקים...
תיקן את הבאגים. אוהב את המשחק. מתנות חג המולד נדיבות מאוד
זה היה מאוד כיף עד שהם נעשו חמדנים עם השדרוג 1-28-19. הם גזרו יותר מדי את סרטוני הדלק והיהלומים בניסיון לאלץ את האנשים שמשחקים בחינם להיכנס לתוכנית ה"פרימיום" שלהם. זה משחק טלפון. לא קורה ל-90+% מהאנשים שמשחקים. כשכולנו עוזבים, נשאר מעט לאנשי ה"פרימיום" לשחק איתם, ואז גם כולם יעזבו.
משחק פצצה
War Machines: танковые бои Hərəkət esl
קשה לכוון את הטנק אבל משחק נחמד
לא ניתן לעדכן גרסה חדשה, זה נמשך יומיים, רק אומר בהמתנה. זה נהיה יקר מדי לשחק ותמיד בעיה בבעיות טכניות. חושב שאני אמשיך. למצוא גרסה זולה יותר.
משחק נהדר אם אתה מוכן לבזבז ולהמשיך לבזבז. אחרת, ההתאמות הלא אחידות והעיכובים בשרת הופכים להיות יותר ויותר מטרידים.