Post by zefpesincicons on Feb 12, 2022 10:53:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ גורד שחקים 3D – משחק בנייה ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ גורד שחקים 3D – משחק בנייה IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ רמאות ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ גורד שחקים 3D – משחק בנייה 2022 version ▞▞▞
بعدني مش مجربهاة
אז אתה צריך לצפות במודעה כדי לסיים קומה רק כדי שתוכל לקבל בונוס, אבל כדי לממש את הבונוס הזה אתה צריך לראות יותר מודעה, בסופו של דבר, אתה מאכיל אותנו עם יותר פרסומות מכל משחק אחר וזה חסר ערך
משחק מדהים, אני מכור! תודה שתיקנת את זה כדי שאוכל לשחק בו שוב! אוהב את המשחק הזה כל כך! תמשיך בעבודה הנהדרת!
משחק מהנה, גרפיקה נהדרת, אבל הפרסומות תכופות מאוד.
המשחק הזה כל כך כיף! אני אוהב את הגרפיקה ועד כמה המשחק מגיב בצורה חלקה למשחק שלך. אם יש לך בעיה עם התוספות פשוט הפעל את מצב טיסה! המשחק הזה באמת נטול מתח! ענה בבקשה!
המשחק מהנה. אבל. לאחר זמן מה זה כבר לא "משחק משחק", זה "משחק בפרסומות" מאוכזב מהאופן שבו המפתח הופך משחק טוב לפח.
זה ממש כיף! אבל ברגע שיש לך יותר מ-10 אפליקציות בשבילי זה נסגר מעצמו. ניסיתי להוריד אותו מחדש אבל זה נסגר מיד.
King of Avalon: Dominion Diskarte juw
Evryone מתלונן על פרסומות קודם כל זה לא כל שנייה על כל רמה לפעמים זה 2 או 3 ופרסומות מכניסות כסף למפתחים אז הם צריכים פרסומות כדי להשיג יותר כסף המשחק הזה הוא 5 כוכבים 🌟. בעצם רק שיחקתי וקיבלתי מודעה אחרי 5 קומות 5 קומות=מודעה אחת למה אנשים מתלוננים?
החרפה הגדולה ביותר היא המודעות. קניתי את האפשרות ללא מודעה ואני עדיין מקבל את המודעות הארורות. אם אתה אומר שהפרסומות ייפסקו, זה נראה הגיוני שהפרסומות הארורות יפסיקו.
אני אוהב את האפליקציה הזו אבל הסיבות שבגללן נתתי 3 🌟 כי היא קשה יותר מאפליקציה אחרת
מפתחים, אם אתם קוראים את זה, אנא שנו את המרקמים של הבלוקים ואני אשנה את הדירוגים שלי. הם נראים בדיוק כמו המרקמים של Minecraft. ואנא אל תשתמש במילה 'מלאכה' כשאין מה למלאכה.
עוד משחק שמציג מודעות ללא קשר למה שתבחר כשתבקשו ממנו. אה אתה לא רוצה לצפות בפרסומת? חבל שאתה צופה בזה בכל מקרה, ובגלל שהקשת על לא, אתה לא מקבל את הפרס, רק את המודעה... מסיר את ההתקנה...
זה טוב מכדי להיות אמיתי! אני מאוהב במשחק הזה! לפעמים זה מראה לך קומה בונוס ועדיין לא הגעתי ל-300 קומות אבל ראיתי טבלה שמראה שיש יותר מ-300 כדי שתוכל להגיע לחלל החיצון! אתה חייב להוריד את האפליקציה הזו! 😍
מַברִיק! למרות שיש הרבה פרסומות. בכל פעם כשיש אפשרות לראות את המודעה או לא. אני מקיש על התביעה (ללא מודעה) אבל עדיין תצטרך לראות מודעה. יותר מדי פרסומות. אבל אני חושב שצריך להגיע לו 5 כוכבים כי המשחק הזה ממש כיף.
אם אין לך אינטרנט אתה עדיין יכול להשתמש באפליקציה הזו. אם אתה עצלן אבל לא רוצה לדלג על יום האצבע, כל מה שאתה צריך לעשות הוא להחזיק את האצבע על המסך. אתה כן מקבל פרסומות של 5 שניות אבל איזו אפליקציה לא? הניסיון שלי היה נהדר למה שלא תשחק במשחק הזה ותנסה להגיע למאדים בעדכון! חוויה נהדרת.
משחק מדהים אתה בהחלט צריך לשחק בו. שיחקתי בו והוא מדהים ומופלא אתה פשוט מקיש והחזק ותקבל את המגדל המדהים הזה והוא תלת מימד וכשאני משתעמם אני משחק בינינו ואז כשבא לי לשחק את המשחק אני משחק במשחק. רק אומר לך שהמשחק הזה ממש טוב. 😀🙂😀🙂😝🤪☺ אנא הורד אותו בבקשה.
האפליקציה הזו מדהימה, היא מאוד מספקת וגם מאוד קלה לשחק. זו הדרך הטובה ביותר לרפא שעמום!(אם ככה אני מאיית את זה) וזה שומר עליי מוטיבציה ומרוצה כל כך כשאין פרסומות. (תכבה את ה-wifi) כבר בקומה ה-80 שלי, מלון גדול מחכה!
מה זאת הבדיחה הזו? אתה אפילו לא יכול לבנות שום דבר או לחקור את הדברים שאתה בונה, זה רק אתה מחזיק את האצבע שלך על המסך והמשחק עושה את השאר. זה משחק עלוב אבל בזבוז זמן טוב אם אתה בעניין הזה.
משחק מעולה זה ממש עכשיו אני קומה 526 כמעט לחלל גם זו בקשה להוסיף למגדל הולך לירח כדי שהמגדל יגדל כל 5 קומות זה אחלה משחק חובה משחק הכי טוב 4 eva i loki אוהב את זה משחק בבקשה תוסיף עוד כמה קומות גם אני ממש שונא את התוספות אבל אני פשוט לא נוגע בתוספות אבל חוץ מזה המשחק הכי טוב 4 eva
אוקי המשחק הזה טוב בגלל הדרך החלקה שבה בלוקים נופלים במקום הנכון, מלבד האשפה הזו. יש יותר מדי מודעות, ברגע שאני מסיים קומה. זה פשוט מאלץ אותי לצפות בפרסומת עבור בונוס. עכשיו אני יודע שאתה צריך לשלם על שום פרסומות, אבל קראתי ביקורת של מישהו אחר וקיבלתי את אותה בעיה. נמאס לי לצפות בפרסומות, לפחות תגרום לתשלום על שום פרסומות לעבוד.
המשחק אפילו לא מתחיל עם ההשקה, כל מה שהוא עושה זה פשוט להתרסק שוב ושוב ולא ניתן לשחק. יש לי גלקסי S21, שהוא טלפון עדכני למדי.
כיף ומספק ואדיר ומגניב
אוהב את המשחק אבל יש דבר אחד שאני לא אוהב שהתוספות מטורפות ואני משחק על chrome book אז אני לא יכול לצאת מההצעה של סקינים, סורי לדירוג ארבעה כוכבים.
גאמה טובה אני אוהב לבנות עם האצבע והפרסומות ארוכות זה לוקח כמו 50 דקות 😘😘😘 אני אוהב גורדי שחקים
זה קרע גדול מאוד של Minecraft ואין יותר פרסומות. אם אתה רוצה פשוט תעשה את זה כדי לבנות את המגדל ולהניח את הבלוק לא להחזיק את המסך.
אל תשחק את זה! זה מאלץ אותך לצפות בהוספות. הפופ אפ שבא ואומר x3 או משהו כזה לא יעזוב את המסך עד שתראה את התוספת. אתה אפילו לא יכול לצאת מההוספה עד שיגמר. אל תשחק במשחק הזה!!!!!!
מיאו
Tower Craft - Block Building Strategie ojsq
אני חושב שזה יהיה יותר כיף אם תוכל להיכנס למצב נגן ואז יורשה לך להסתובב במגדל שלך🙂
אפליקציה חמדנית. אתה נדרש לצפות בכל כך הרבה מודעות כדי להתקדם. לא יכול להסתדר אפילו 5 דקות בלי אפשרות פרסום. בטח, אתה יכול לסרב להם אבל חלק מהאירועים אפילו לא מאפשרים לך לסרב למודעה. היה נחמד אם היו 50% פחות מודעות
המודעה שראיתי, חשבתי שהיא מזויפת כמו קליק פיתיון, אבל כשניסיתי אותה, היא הייתה בדיוק כמו הפרסומת. אין הרבה פרסומות וזה טוב 😁המשחק הוא סוג של ממכר בגלל שאתה בונה בתים ועוד הרבה הרבה יותר, אני ממליץ על זה.
אני אוהב את המשחק הזה❤ זה כל כך כיף ומספק. אני משחק בו שעות רצופות. אבל הלוואי שזה היה יכול לעשות את הבניין בשבילי כי אם אני מחזיק את האצבע שלי זמן רב, האצבע שלי מתחממת. אבל אני אוהב את המשחק הזה ומוסיף עוד עדכונים
אני אוהב את המשחק אבל הסיבה שהוא רק כוכב אחד היא עבור פרסום כוזב. כאשר מישהו שילם $3 עבור "ללא מודעות כפויות" לא אמורות להיות מודעות כפויות. אני משדרג דבר אחד ואני נתקל במודעה שאני צריך לראות לפני שאוכל לשדרג אותה שוב. אל תיתן להם כסף. אם אתה רוצה לשחק, אנא עשה זאת במצב טיסה או עם נתונים ניידים כבויים. לא תקבל שום מודעות בדרך זו. זה משחק טוב, פשוט מנוהל בצורה גרועה.
חיפוש עבודה בתחום
אפליקציה ממש נחמדה! אבל רק הפרסומות משגעות אותך.. הייתי אומר 3 כוכבים כי חוץ מזה זה די הגון!
למרות שהמשחק מפגר לחלוטין ומתרסק כשהדברים נעשים מהר, הוא ממכר!!
תוספות זה בסדר, אבל MAN, העובדים הם מיליונרים בשלב זה. זה מעצבן אבל ממכר.
הקונספט נחמד ואני אוהב איך שהוא נראה כמו Minecraft. אבל בכל פעם שהמודעה מופעלת היא נעצרת באמצע הדרך ואז קופאת. אני צריך לסגור ואז לפתוח את המשחק, וכל מה שאני הולך לקבל עבור המודעה אני לא יכול להשיג יותר. זה עושה את זה מאוד מעצבן ומתסכל לשחק 😡😦🙁 הסרת התקנה
Afrfgsgggcvegg רגשי המשחק הטוב ביותר אי פעם הוא ממש לא מתוכנת להיות טוב 🎮 המשחק שלו כל כך לא מוערך שכולם משחקים את זה כשמשעמם
המשחק מגניב אבל משעמם אתה צריך לבנות סקסרפר 😆😆
זה המשחק הכי כיף בעולם
Tower Craft - Block Building Strategie ojsq
המשחק לפעמים מפסיק והמסך שלי מתעמעם אבל חוץ מזה משחק טוב כמו Minecraft.
בתגובה לתשובתך לסקירה הקודמת שלי, אתה לא בדיוק רואה גורדי שחקים אמיתיים שנראים כאילו עוצבו על ידי ילד בן 4. הרצפות משתלבות בצורה מסודרת זו על גבי זו. כמו כן, הסמל או התמונה הממוזערת החדשים שלך או איך שלא תרצו לקרוא לזה נראה נורא