Post by zefpesincicons on Feb 12, 2022 10:41:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Find the Difference 1000+ levels ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Find the Difference 1000+ levels IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxları hamısı hack ▞▞▞
▞▞▞ Find the Difference 1000+ levels 2022 version ▞▞▞
Reklam dərəcəsini məhdudlaşdırın .... bezdiricidir
Əla oyun. Mən bu "fərqi tap" oyunlarının bir dəstəsini oynamışam, lakin bu ən yaxşısıdır. Standart şəkillər üstəgəl gündəlik və xüsusi şəkillər var. Oyunda heç bir nasazlıq və ya problem olmayıb. təşəkkürlər.
Mən həmişə fərq oyunlarını görməkdən həzz almışam. Şəkillər burada və orada bir neçə problemlə asandır. Mən digər sənət əsərlərindən fərqli olaraq fotoşəkillərdən istifadə etməyi sevirəm. Bu, mənim üçün qaçmaq hissi verir. Musiqi zərif və sakitləşdiricidir.
Əla və rahatlatıcı oyun. Mən bu əyləncəli və çətin oyunu tövsiyə edirəm.
Bu yaxşıdır, lakin bir çox reklam
Gözəl oyundu
Digər proqramlardan fərqli olaraq bu proqram tez yüklənir. İpucu əldə etmək üçün videoya baxmaq bu proqramla daha yaxşıdır, çünki digər proqramlardan fərqli olaraq bu sizə 3 ipucu şansı verir. Beləliklə, darıxdırıcı videolara baxmaq üçün vaxtınızı azaldır. Bəziləri hər səviyyədən sonra videoya baxmaq məcburiyyətindən şikayət edə bilsələr də, bu, böyük bir şey deyil. Cəmi 5 saniyədir. Pulsuz üçün kiçik qiymət. Bu, əyləncəli və rahatdır, asudə vaxtımı keçirmək üçün əla üsuldur.
Diqqəti artırmaq üçün çox yaxşı proqramdır, lakin bir ulduzu çıxardığım bir şey odur ki, hər səviyyədən sonra əlavə olunur, bu əlavələri dayandıran bir əlavədir, mən məlumat bağlantımı söndürməliyəm .......
Çox çox pisdir. Bu oyun sizi gözlərinizi sıxmağa vadar edəcək ki, bu da şiddətli göz ağrısına səbəb ola bilər və bu, həm də zəif görmə qabiliyyətinə səbəb ola bilər. Mən bu oyunu qətiyyən təşviq etmirəm
çooox gözeldi🤗🤗🤗🤗🤗
Bəli ən yaxşı proqram.. Fucus artırmaq üçün yaxşıdır... Amma mən ona 4 ulduz verirəm bcoz.. Səviyyələr bir az çətindir... 😜 Diqqətdən qaçmayın gedin və yükləyin.. Mən onu sevirəm.
Find the Difference 1000+ levels MOD APK (Unlimited Money)
Bu oyunu oynamaq çox xoşdur, hələ də sizə ipucu verdim. Amma problem; fərqi bəzi mərhələdə tapdım, sadəcə (kiçik) kiçik bir nöqtə. Gözlər ağrıyana qədər həqiqətən baxın. Oynamağa davam etsəm, düşünürəm ki, bir gün geyinməliyəm (spekt). 😑
Bu oyun çox yaxşıdır Bu oyundan çox təsirləndim.. Bu tip oyunları xoşlayıram.. bu oyun boş vaxt keçirmək üçün çox faydalı və təhlükəsizdir...❤️
Najdi rozdíl. Přes 1 000 úrovní Hádanky uob
Əla, lakin fərqləri tapmaq üçün çoxlu eyni tipli şəkillərlə işim bitdi
500-ə çatdı və sonra yükləmə xətası oldu. Bu da 300 baş verdi və başlanğıcda yenidən başlamalı oldu. Yaxşı deyil. Bu niyə baş verir. İndi 573-də dayandı. Niyə
Bu oyun sizə düşünməyə imkan verir və onun çox çətin oyunu eyni zamanda əyləncəli və oynamaq üçün həyəcanlıdır. Bu, əslində ağıl və diqqəti öyrətmə oyunlarıdır 🎉💯
Səviyyəni həll etmək üçün mənə nə qədər vaxt lazım olursa olsun, hər bir reklamdan sonra bir reklamda oturmalı deyiləm.
Bu oyunu sevirəm, lakin onun 1020 səviyyəsi olması lazım olanda və onlar daim dayanıb mənə daha çox oynamağa imkan vermədikdə, bu, çox bezdiricidir.
Amazon's Fire TV devices run a heavily modified version of Android, which means you can install some Android apps on them. While the built-in Amazon Appstore
2-yə getdim çünki hər şəkildən sonra reklam gedir, gülünc 🙄
Çoxlu Elanlar.......!!
Find the Difference 1000+ levels ধাঁধা shqf
❤️
Əla oyun. Bəzi kifayət qədər asan səviyyələr və bəziləri onu maraqlı etmək çox çətindir. Kaş ki, daha çox səviyyələr olsun. Yeganə problem bəzən böyüdüb-kiçiltdiyim üçün oyunun fərq sahəsini seçdiyimi düşünməsinə səbəb olur, lakin çox vaxt yox idi.
Turbo Dismount™ Simulasi dnw
Çox gözəl oyundu🤑😍🤩🥰😘🐱🛤️🛣️💯🥳🍰
Soyudulmuş musiqini sevin.. Taymeri olmayanı sevin.. sizi panikaya salmaz. İlk bir neçə lvls.. xatırlamıram.. reklam yox idi YAY.. n sonra birində gördüm.. bu parlaq idi.. amma o vaxtdan bəri hər səviyyədən sonra bn reklam var. Ola bilsin ki, hər 10 və ya 15 tapmacadan bir 1 reklam.. çünki bir tapmaca 20 saniyə və ya daha az vaxt çəkə bilər.. beləliklə, bir tapmacanın yerinə yetirilməsi 30 saniyə çəksə belə.. bu, dəqiqədə 2 reklam deməkdir. Bu yuxarıdan çoxdur. Parametrlərə gedirsən.. ya da menyunu klikləyirsən.. hə.. bunu təxmin etdin.. reklam.
Çox super və Maraqlı oyundur. Çox bəyəndim 🤩
Find the Difference 1000+ levels
Uşaqlıqda oynamağı çox sevdiyiniz, zombilərin və bir çox insanın "yeniləmələr" adlandırdığı digər faydasız şeylərin əlavə edilməsindən heç bir şəkildə yıxılmamış bir şey tapmaq çox xoşdur. Buna görə sizə sonsuz təşəkkür edirəm! İlk dəfə düzgün görülən işləri dəyişdirmək üçün heç bir səbəb yoxdur, hə?!
Daldanec super
尋找差異1000+關卡 解謎 wmg
Sadəcə quraşdırılıb və indi silinəcək. Reklamda göstərildiyi kimi 1000 deyil, yalnız 20 spot fərqi göstərir. Sıfır ulduz.
Uyğun oyunu xoşlayıram, lakin demək olar ki, hər səviyyədən sonra bir reklam var....
Hər səviyyədən sonra reklamlar var, ona görə də silirəm.
Bu, çox gözəl oyundur və mən də oynamağı sevirəm. Onun müxtəlif səviyyələri var, buna görə də onu sevirəm, təşəkkür edirəm.
İlk 6 və ya 7 səviyyədən sonra HƏR SƏVİYYƏDƏN sonra keçilməz reklamı oynamağa başlayır. Bu həddindən artıqdır. Mən bilirəm ki, pulsuz proqramın tərtibatçıları dəstəkləmək üçün reklamlara ehtiyacı var, lakin hətta pullu versiya 6,99 dollardır. Bu, əldə etdiyiniz şeyə görə bahadır, buna dəyməz. Bu qiymətə digər oyunlar və proqramlar bir ton daha çox dəyər təklif edir. Stressi azaldan rahat oyun olardı, lakin böyük reklamlar inanılmaz dərəcədə zəhlətökəndir və tez silinir.
Bu oyunu oynayarkən gözəl oyun vaxtı keçir
Gizli obyektləri tapmaq üçün vaxtınızı sərf etməyin. Hər dəfə sizə ipucu lazım olanda əvvəlcə reklamı izləməlisiniz. Zibil, oyunda 5 dəqiqədən sonra silinir
Üçüncü şəkil uçurumun üstündəki yolun uçurum və dənizin müxtəlif qaya birləşmələri ilə birlikdə aerofotoqrafiyası idi. Son fərqi tapmaq üçün böyütmədən istifadə edərək hələ də tapa bilmədim. Bir müddət sonra darıxdım və ürəyim tükənənə qədər eyni yerə vurdum. Sonra yenidən cəhd etmək və ya növbəti şəkilə keçmək üçün pul ödəməyimi istədi. Sürüşdürməyə də diqqətli olun, çünki bu, mənim şəkli sürüşdürməyə cəhd etməyimi fərqin göstəricisi kimi qəbul etdi. Ürək həyatı bahasına başa gəlir.
Bu heyrətamiz oyundur, sadəcə fərqi görmək lazımdır
Mən qanuni olaraq koram, ona görə görmək mənim üçün çətindir, amma çətinliyi sevirəm. Dünən başa düşdüm ki, böyüdüb kiçildə bilərsiniz. Möhtəşəm xüsusiyyət. Lövhələr asandan sərtə qədər dəyişir, belə ki, daha asan olanlar daha sərt lövhələrlə probleminiz olduqda özünüzü daha az məğlub hiss edirsiniz. Əgər göstərişlərə ehtiyacınız varsa, 3 ipucu əldə etmək üçün videoya baxmağa dəyər. Bu oyunu bu tip oyunları sevənlər üçün tövsiyə edirik.
İnanılmaz gözəl bi oyun.Herkese tövsiyə edirəm
Oyun çox əyləncəlidir, lakin mən artıq xüsusi səviyyələri oynaya bilmirəm və ya göstərişlər ala bilmirəm, çünki o, sadəcə "video başqa bir şeyə hazırdır" deyir.
Bunu kim düzenleb super adamdı😊
Oyun qaydasındadır. Mən onların fərqləri idarə etmək üçün kifayət qədər vaxt vermələrini xoşlayıram, çünki bəzi şəkillərdə fərqlər çox kiçik və aşkar etmək çətindir. Böyütmə faktoru çox kömək edir. Mənim ən böyük problemim təkcə onu bütövlükdə izləməyi tələb edən çoxlu reklamların olması deyil, həm də ipucu şəklində əlavə mükafatlar vəd edir və nadir hallarda çatdırırlar. Başqa sözlə, onlar bizi uzun reklamlara baxmağa məcbur edəcəklərsə, mükafat təklif edən daha az xəsis olmalıdırlar.
Əlaaa😇
Pis
Find the Difference 1000+ levels is a Casual, Puzzle, and Single-player video game developed by Gamma Play for Android and iOS.